![]() |
|
|||||||
| רשתות ותקשורת כאן תמצאו תשובה לכל שאלה בנושא רשת אלחוטית , רשת קווית , הגדרת ראוטר , נתב , שיתוף בין מחשבים , בעיות גלישה באינטרנט , חבילות גלישה וספקיות אינטרנט |
![]() |
|
|
קישור חוזר | הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
|
#1 (קישור ישיר) |
|
Banned
|
אז ככה אני מכניס את הדיסק לפני שעשיתי את כל הצד הטכני ועוקב צעד צעד אחרי מה שאומרים
לי לעשות איך לחבר וכל זה עובר לחלק שצריך למלות בוא את הפרטים מילאתי הכל כמו שצריך ואז מופיע לי שגיאה אומר לי תעשה משהו אם OFF\ ON עכשיו ניסתי כל דבר שיכול להיות קשור בOFF וON וכולם הראוטר מת אין אינטרנט. אשמח אם מישהו שיש לו את המודם הוא יש לו ידע בנושא יענה. תודה מראש! |
|
|
|
|
|
#2 (קישור ישיר) |
|
IO Member
|
יש לי את הראוטר הזה, שכח מהדיסק ותגדיר אותו ידנית. שים את הכרטיס רשת על לקבל אייפיי אוטומטי ולך ל192.168.1.1 שם משתמש ריק סיסמה admin
ממליץ לך לעבור לdd-wrt כי זה הרבה יותר טוב, הנה מדריך: How to Flash the WRT54GL with DD-WRT Firmware at M and L Adventures |
|
|
|
|
|
#3 (קישור ישיר) | |
|
IO Addict
|
אופפפס למחוק ניסיתי משהו במקלדת
|
|
|
|
|
#4 (קישור ישיר) |
|
IO Rookie
|
מציע לך לבדוק אותה .
[url=http://www.polarcloud.com/tomato]Tomato Firmware | polarcloud.com[/media] http://www.polarcloud.com/img/ssbn100.png http://www.polarcloud.com/img/ssbwm100.png |
|
|
|
|
|
#5 (קישור ישיר) |
|
Banned
|
וואו פוצצתם אותי במושגים..
מסטר אין בדיוק אני עושה את זה?.. יענו בדיוק נגיד התחל -> הגדרות רשת -> משהו -> עוד משהו הבנת תדוגמא? הבחור עם הקושחה - מזה? איך אני עושה את זה? זה טוב לראוטר שלי? קצת פרטים: הראוטר מחובר למודם של בזק בנלאומי Aztech ADSL2. כאשר אני מנסה להפעיל את האינטרנט כשהראוטר האלחוטי החדש מחובר אין אינטרנט! אין קליטה גם במחשב הנייד! |
|
|
|
|
|
#6 (קישור ישיר) |
|
IO Addict
|
כנס למסן אני אדריך אותך.
mastertheknife גם אני על הMICRO אחלה קושחה, עשית OC למעבד שלו? או אתה על סטוק?
TSI and on the 8th Day God invented Euro Trance... and it is said this was God's most beautiful invention.... ♫♪ d(-.-)b Alex M.O.R.P.H. & Sylvia Tosun - An Angles Love (Vocal mix) -Track of the year 2011
|
|
|
|
| קישור פירסומי |
|
|
#7 (קישור ישיר) |
|
IO Member
|
אני עם Standard V23 SP2 על WRT54GL V1.1 (דגם CL7B).
אחלה דבר, בהתחלה נכשלתי כי העלתי את הWRT54G במקום את הgeneric ודיי הרסתי את הראוטר ואז ניסיתי לעלות את הWRT54G דרך TFTP והצלחתי. (WRT54G זה בשביל TFTP או שיטות אחרות וgeneric זה דרך האתר של הראוטר) ולא, לא עשיתי OC למעבד עדיין. אין עליו שום קירור לפי הידוע לי, אז נראה לי אני ישים עליו איזה heatsink קטן קודם. אחלה של דבר, האם הMicro יותר חסכוני בזיכרון? לפותח האשכול, התכוונתי שתגדיר את הכרטיס רשת שלך לקבל IP מהראוטר. בכל מקרה אתה יכול להתנסות עם הDD-WRT כאן: DD-WRT-FBNGW2348- Info |
|
|
|
|
|
#8 (קישור ישיר) |
|
Banned
|
דיברתי אם איזה מישהו אמר לי שאני צריך להכניס איפי באקספלורר ואז מופיע לי שם משתמש
וסיסמא עכשיו אני צריך את הסיסמא הבנתי שלכל מוצרי LINKSYS יש אותו סיסמה ואותו שם משתמש מישהו אולי יכול לארגן לי שם משתמש וסיסמה?.. |
|
|
|
|
|
#9 (קישור ישיר) |
|
IO Member
|
כתבתי לך את השם משתמש והסיסמה בתגובה הראשונה שלי לאשכול זה.
|
|
|
|
|
|
#10 (קישור ישיר) |
|
IO Addict
|
TSI and on the 8th Day God invented Euro Trance... and it is said this was God's most beautiful invention.... ♫♪ d(-.-)b Alex M.O.R.P.H. & Sylvia Tosun - An Angles Love (Vocal mix) -Track of the year 2011
|
|
|
|
|
|
#11 (קישור ישיר) |
|
IO Addict
|
טעות למחוק...
|
|
|
|
|
|
#12 (קישור ישיר) |
|
IO Member
|
קניתי היום את הראוטר..
הבנתי שאתם מדברים על עדכוני קושחה של צד שלישי? מה הכי מומלץ?
|
|
|
#13 (קישור ישיר) | |
|
IO Addict
|
ציטוט:
אני אישית משתמש ב MICRO בגלל צריכת הזיכרון הנמוכה. בעיקרון אתה לא חייב עדכון קושחה, קושחת הדפולט של הלינקסיס גם טובה, אבל הקושחות האחרות מציאות יותר קונפיגורציה ויותר אפשריות, וזהו, הן לא יפשרו את המהירות או משהו כזה.
|
|
|
|
|
![]() |
| הגדרות אשכול | |
| אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| Hellgate London עושה לי בעיות | SAAAAA | משחקים | 2 | 07-11-07 19:01 |
| שאלה לבעלי Linksys WRT300N או אלו שמכירים אותו טוב | Andrew | רשתות ותקשורת | 7 | 26-08-07 11:31 |
| RIVATUNER עושה בעיות בחלונות וויסטה 64 ביט | ANAT1 | תוכנה ומערכות הפעלה | 4 | 16-08-07 21:36 |
| בעיה עם דרייברים ל X2900XT , בויסטה רץ חלק בXP עושה בעיות.. :( | Proteous | תמיכה טכנית | 19 | 06-07-07 20:06 |
| איזה ראוטר להזמין? | ANDREY12341 | רשתות ותקשורת | 17 | 16-06-07 13:57 |